De CEO van Quick-Step Alpha Vinyl keek terug op 2021 en zijn dromen voor het 20e seizoen van de ploeg.

Elk nieuwjaar is een nieuw begin en 2022 is daarmee niet anders voor Quick-Step Alpha Vinyl. Toch kijk ik met veel trots terug op het afgelopen seizoen. Ik weet dat mijn team speciaal is, 65 zeges is fenomenaal. Het is niet alleen het aantal zeges dat mij tevreden stemt, maar ook de kwaliteit van de zeges en de consistentie over een langere tijd.

Maar alles gaat door. Ik wil via deze weg alle nieuwe renners, stafleden, sponsoren en partners verwelkomen en ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die niet langer deel uit maken van onze ploeg. Door mijn tijd in de wielerwereld en sport weet ik dat we dankbaar moeten zijn voor de steun die we ontvangen. Ik dank iedereen die ons tot nu toe heeft gesteund en wens ze het allerbeste voor de toekomst.

Voor het komende seizoen hebben we geprobeerd een uitgebalanceerde ploeg te bouwen. Ik kijk er naar uit om ons te zien koersen. Dit wordt een speciaal jaar, het is 20 jaar geleden dat onze ploeg werd opgericht. Een prestatie waar ik erg trots op ben. Er zijn zoveel mensen die in deze ongelooflijke reis betrokken zijn, veel te veel om ze individueel op te noemen. Ik hoop dat ze allemaal de trots delen die ik voel, terwijl we ook nog steeds kijken naar nieuwe doelen en een succesvolle toekomst nastreven.

Namens iedereen bij Quick-Step Alpha Vinyl wil ik u een gelukkig nieuwjaar wensen en het allerbeste voor u en uw families!

Photo credit: ©Sigfrid Eggers