Eros Capecchi: “Blij om langer deel uit te maken van The Wolfpack!”

Wellicht dat je online al wat speculaties voorbij hebt zien komen over mijn verlengde verblijf. Via deze weg wil ik bekend maken dat ik ook de komende 12 maanden renner ben bij Deceuninck – Quick-Step!

Mijn tijd bij de ploeg is al erg speciaal en recordbrekend geweest met het aantal zeges in 2018. In mijn twee geweldige jaren bij de ploeg reed ik drie grote ronden en diverse andere grote koersen. Ik kon onze kopmannen bij staan in het klimwerk en gaf elke keer alles wat ik had. Ik hoop dat ik het komende jaar opnieuw mijn ervaring kan gebruiken in deze koersen.

Deceuninck – Quick-Step is een unieke ploeg, een grote en mooie familie met een fantastische sfeer en winnaarsmentaliteit. Dat is niet alleen zo bij de renners, maar ook bij de staf. Daarom ben ik erg blij dat ik nog een jaar kan blijven. Hopelijk kan ik weer mijn steentje bijdragen aan zoveel mogelijk zeges voor Deceuninck – Quick-Step in 2019.

Photo credit: ©Tim De Waele/ Getty Images

Gerelateerde items

Sénéchal tweede in Gran Piemonte

Sénéchal tweede in Gran Piemonte

11/10/2018 - Race report
Link